tisdag 26 juli 2016

Ljuvlig sommarvärme!

Vi hade bara packat för några få dagars vistelse i stugan, men tack vare solen och värmen har vi stannat kvar betydligt längre än så. Här kommer lite blandade bilder.


Morbror Mosby lär valparna hur man kan dra upp vass, en mycket viktig färdighet enligt honom, och de tittar fokuserat och härmar.

 

 

Tenzin spanar efter tjejerna.Wangari, eller Tesla eller Myran eller Rödmyran, är liten men är nästan aldrig still så att det är möjligt att fota henne! Söt som en karamell!Öronen lever sina egna liv men plötslig ligger det ena rätt för en liten stund :)


 

Shirin, eller Lilla grå eller Sparven, stannar upp och kontemplerar för en stund.Syskonen Lily och Mosby spanar efter småfisk från bryggan.


Mormor Alice är i fin form!Valparna hade bäddat utanför bädden :)Teresa i solen.På utflykt till brevlådan! Det finns mycket spännande att undersöka längs vägen.Lily fångad mitt i steget.


Mosby på stranden.


 

Och avslutningsvis mitt loppisfynd - 8 kaffekoppar och 11 fat i bedårande grått rosenmönster för totalt ynka 20 kr! (Jag trodde att det var 20 kr för ett set med en kopp och ett fat, men det var priset för allt tillsammans!)